8 Eylül 2013 Pazar

Herobrine Gerçek Mi? Sorusuna Cevaplar.

Merhaba Arkadaşlar Ben Ahmet Gedik. Oyundaki İsmimle: AhmetGedik

Arkadaşlar Herobrine İle İlgili Sorular Gittikçe Çoğalıyor ve Ben Bundan Rahatsızım.
Öncelikle Herobrine Gerçek ' mi - Deyil mi ? Bende Çok Bilmiyorum Ancak Araştırdıklarımı Size Sunmak İstiyorum.

Minecraft Herobrine Efsanesi

MINECRAFT HEROBRINE EFSANESI

Merhaba. Bu yazımda sizlere Herobrine efsanesinden bahsedeceğim.

Herobrine Nedir ?

Herobrine bir rivayete göre Oyun Yapımcısı Notch'un ölmüş kardeşidir. Bir diğer rivayete görede oyunun ilk versiyonlarında Notch ölmüş olan kardeşi Brine'nin anısına yaptığı söyleniyor.Karşılaşma ihtimali %0.00001 den daha düşük bir ihtimaldir. Herobrine'nin tipi bizim Steve(Oyunda canlandırdığımız karakter) ile aynı fakat gözleri beyazdır. 

Herobrine'ı oynarken görenlerin dediklerine göre eğer Herobrine her yeni dünyada karşımıza çıksaydı oyun oynanmazdı. Çünkü Herobrine sizin evinizi yakabiliyor, sandıklarınızda ki itemleri(eşyaları) alıyor hatta sizi öldürebiliyor. 

Varyasyonları

Herobrine'ın iki türü olduğu söyleniyor. Bunlardan biri hırsız olanıdır. Sizi tuzaklara çeker veya doğrudan tuzağa düşürür sonra ise eşyalarınızı çalar. Diğeri ise sinsi olanıdır. Ona yaklaştığınız zaman ortadan kaybolur.

Yapıları

Herobrine tam bir mimardır. Kendi uzun 2 blok yüksekliğinde tüneller gibi rastgele yapılar oluşturur. Evinizi yakar. Kendisi ayrıca cobblestonedan redstone torch ile aydınlatılmış yeraltında zindan türü yapılar yapar.

Gerçek mi? Değil mi?

Herobrine'ın varlığı hala büyük bir merak konusudur. Bir kısım insan Herobrine'ın gerçek olduğunu söylerken bir kısım ise tamamen yalan olduğunu söylemektedir. Oyun yapımcısı Notchun Twitter ve IRC konuşmalarında oyuna ekleneceğini söylemiştir fakat eklenip eklenmediği bilinmemektedir.

Oyunda Herobrine Görürsek Ne Yapmalıyız

Mümkünse oynadığınız haritayı silin, minecraft'ı silin hatta .minecraft klasörünü bile silin. Ardından Herobrine sizinle uğraşmadan onu fark ettiğiniz için dua edin.